AluSign Indoor információs táblarendszer | Tervezési méretek

indoor-logo
mutatjuk-az-utat

elvalaszto

Tervezési méretek

!Tervezésénél ügyeljünk rá, hogy az extrudálással készített alumínium profilok méretei és a fröccsöntött műanyag alkatrészek méretei apró eltérést mutathatnak. Ezért mindig kis ráhagyással kalkuláljunk!

Modulok méretei

  • Az alábbi képen láthatóak a modulok méretei. Média méret és látszó méret értelemszerűen csak a sínes moduloknál van megadva.
  • A sima moduloknál arra kell ügyelni, hogy az élek 2mm-es rádiusszal le vannak kerekítve.
  • fém oldalzárók alkalmazása esetén a modulok felfogatásához használt klipszek összes méretével kell számolni a fém oldalzáró szükséges hosszát.
alusign-indoor-modulok-meretei
  • Az alábbi képen a zárómodulok méretei láthatóak. tömör fém oldalzárók alkalmazása esetén a közbenső modulok össz. klipszmérete és az alsó és felső zárómodul megadott méreteiből lehet az oldalzáró hosszát kalkulálni.
alusig-indoor-zaro-modulok-meretei

Műanyag oldalzárók méretei

  • Az alábbi képen a műanyag záróvégek méretei láthatóak. Amennyiben hosszabb záróvégre több modult pattintunk fel, akkor csak arra kell figyelni, hogy a modulok elméleti össz. mérete és a záróvég mérete eggyezzen.
alusign-indoor-muanyag-zarovegek-meretei

Fém oldalzárók méretei

  • Az alábbi képen a könnyített és tömör fém oldalzárók méretei láthatóak.
  • A könnyített íves oldalzárókhoz tartozó íves alsó és felső élzáró méretei értelemszerűen azonosak az oldalzáró méretével, azaz 15mm a magasság és a szélesség is.
  • A könnyített oldalzárókban egy horony fut végig, melybe max. 3mm vastag, merev táblás anyagot lehet csúsztatni. Könnyített íves oldalzáró és alsó, felső élzáróval így képkeret alakítható ki. A háromszög és téglalap oldalzáróknál, ha a horony adta lehetőséget kihasználjuk, akkor alsó és felső lezárásra is szükség van valamilyen Indoor modul alkalmazásával.
alusign-indoor-fem-oldalzarok-meretei

Merevítő és elválasztó elemek méretei

  • Az alábbi képen a fém oldalzárók alkalmazása esetén használható merevítő és elválasztó profilok méretei láthatóak.
alusign-indoor-merevito-es-elvalaszto-elemek-meretei

Műanyag háromszög oldalzárók méretei

  • Az alábbi képen a háromszög oldalzárók méretei láthatóak.
alusign-indoor-haromszog-zarovegek-meretei

Az Indoor rendszer falra szerelhető vagy belógatható táblarendszerek kialakítására alkalmas. Oszlopokon álló, térbe helyezhető táblarendszereket az Outdoor sorozatból lehet kialakítani.

alusign-logo-kicsi

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too