AluSign Outdoor információs táblarendszer

outdoor-logo
mutatjuk-az-utat

elvalaszto

alusign-outdor-informacios-tablarendszerek

Az Outdoor rendszer nevével ellentétben nem csak kültéren használható. A koncepció lényege, hogy egy oszlopon, vagy akár több oszlop között egyszerűen cserélhető modulokból és/vagy tábla tartókból lehessen könnyedén kialakítani útbaigazító és információs tálákat.

Tipikus példák az oszlopos (tehát földhöz rögzített, nem falra szerelt, vagy belógatott), épület előtti és épületen belüli, térben álló útmutató táblák. Azonban az AluSign Outdoor rendszer felhasználási terület bőven túlmutat ezeken az egyszerű alkalmazásokon. A letisztult formavilágú alumínium rendszer szinte majdnem minden enteriőrben, szinte majdnem minden térbe beilleszthető.

Az Outdoor rendszer hordozhat akár AluSign Indoor sorozatból kialakított, tetszőlegesen strukturált információs rendszert, élvilágított táblákat, hátulról világított táblákat, érintőképernyőt, projektor vetítő felületet a napjainkban egyre inkább terjedő gesztus vezérelt digitális információs rendszerekhez, szórólap tartókat, termék bemutatót, …vagy akár térbe állított akváriumot.

Az Outdoor rendszer az alap koncepció szerinti útmutató funkciója mellett alkalmas fizikai terelő elemnek is. A megszámlálhatatlan felhasználási területnek csak a fantázia szab határt.

Lássuk, hogyan lesz egyszerű elemekből összetett információs rendszer

A fényképek egy része a Belga AluSign cégtől származik | Some of the photos come from the AluSign company - Belgium

alusign-logo-outdoor

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too