AluSign Plato információs táblarendszer

plato-logo
mutatjuk-az-utat

elvalaszto

alusign-plato-informacios-tablarendszerek

A legegyszerűbb Alusign információ hordozó, sok-sok alkalmazási lehetőséggel. A Plato / Plato+ elemek ívelt felületű sínes táblatartók különböző méretben. Alapesetben falra, ajtóra, berendezési tárgyakra szerelhetők, de egymásnak háttal összefogva akár térbe is lógatható. Alkalmazhatóak vízszintes és függőleges orientációban is.

A többi AluSign sorozat elemeihez hasonlóan a letisztult formavilág szinte majdnem minden enteriőrben, szinte majdnem minden anyag és felületi struktúra mellé beilleszthető.

Bár a Plato / Plato+  sorozat alapkoncepciójától eltér, de akár két elemet egymásnak háttal forgatva a padlótól a mennyezetig tartó térbeli elemként is alkalmazhatjuk.

A rendszer legújabb tagjai a 2015-ben megjelent Plato X keretek, melyek A6 mérettől akár A2 méretig képesek nyomtatott íves média befoglalására. A reflexió mentes plexi védőlap és a vékony keret kialakítás nagyon exkluzív megjelenést biztosít. A Plato X keretek falra szerelhetők, vagy fali tartóval a falra merőlegesen szerelhetők. Maga a fali tartó önállóan is alkalmas útbaigazító táblának.

Lássuk, hogyan lesz egyszerű elemekből összetett információs rendszer

A fényképek egy része a Belga AluSign cégtől származik | Some of the photos come from the AluSign company - Belgium

alusign-logo-plato

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too