AluSign Totem információs táblarendszer | Tervezési méretek

totem-logo
mutatjuk-az-utat


elvalaszto

Tervezési méretek

!Tervezésénél ügyeljünk rá, hogy az extrudálással készített alumínium profilok méretei és a fröccsöntött műanyag alkatrészek méretei apró eltérést mutathatnak. Ezért mindig kis ráhagyással kalkuláljunk!

Totem Globe méretek

alusign-totem-globe-meretek

Totem Clam méretek

  • A Totem Clam CorelDraw rajza letölthető .cmx formátumban, mely elvileg X7 verzióig bármilyen verzióval megnyitható.
  • A rajz alapján könnyen lehet Clam rendszer íves elő és hátlapjának méreteit kiszerkeszteni, valamint zárósapka szerkesztéséhez is segítséget nyújt.
alusign-totem-clam-rajz

Egy jól kialakított információs táblarendszer akkor igazán hasznos, ha az éjszaka beálltával is látható marad. Ebben segíthetnek a Highlight világító elemek, melyek bel és kültéren is megállják a helyüket.

alusign-logo-totem

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too