AluSign Totem információs táblarendszer

totem-logo
mutatjuk-az-utat

elvalaszto

alusign-totem-informacios-tablarendszerek

Totem Globe rendszer félkör keresztmetszetű oszlopelemekből és doboz kialakítására alkalmas profilokból áll. Az oszlop elemek lehetnek a dobozok élzárói, vagy egymásnak háttal összeforgatva kör keresztmetszetű oszlopok. Az információ hordozó doboz állhat egy vagy két lábon, de falról a térbe is belóghat.

A Totem Clam rendszerrel domború felületű, közel ellipszis keresztmetszetű információ hordozókat lehet kialakítani az Outdoor rendszer oszlopainak és a Clam rendszer profiljainak alkalmazásával. Kialakíthatunk hátulról megvilágított reklám oszlopokat, világítás nélküli, nagyon exkluzív megjelenésű útbaigazítókat.

Lássuk, hogyan lesz egyszerű elemekből elegáns információs rendszer

A fényképek egy része a Belga AluSign cégtől származik | Some of the photos come from the AluSign company - Belgium

alusign-logo-totem

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too