AluSign Plato X információs rendszer

plato-logo
mutatjuk-az-utat

elvalaszto

Plato X keretek

A plato X keretbe íves nyomtatott médiát lehet behelyezni.

AluSign Plato X keret összeszerelve
  • A keretek kétféle, párosával alkalmazandó profilból állnak. A sima falu profilok kerülnek oldalra. A hornyos belső oldalfalúak profilok kerülnek alulra és felülre, ezek hornyai tartják az antireflexáns plexit, ami az íves médiát leszorítja. A gérbe vágott profilok talprészére, alulra kétoldalas ragasztó kerül, amivel fel lehet ragasztani a keretet sima felületre. A talprész belső fele a Dibond lemezt (nagyon könnyű, de igen merev alumínium szendvicslemez) tartja, amire a média fel tud feküdni.
AluSign Plato X keret elemei
  • A fenti képen a sarokösszefogók alsó része áll fellfelé, hogy látszódjanak a hernyócsavarok. Az alábbi képen a kétféle keretprofil látható.
  • Az összeszerelt keretprofilba a leszorító plexi könnyen bepattintható, kiszedni viszont csak tapadókoronggal lehet.
AluSign Plato X keret profilok

Plato X fali tartó

A fali tartóval két azonos méretű Plato X keretet tudunk a falra merőlegesen felszerelni. Azonban alapvető funkciójától eltérően fali táblaként is használható.

AluSign Plato X fali tartó
  • A "T" alakú fali tartó profil felszerelő sínbe csúszik bele, és hernyócsavarral fixálható.
  • Nagyobb méretű keretek esetén többet is lehet/kell alkalmazni.
  • Kétféle méretben létezik: 150 x 150mm és 300 x 150mm.
AluSign Plato X fali tartó alkalmazása

A Plato sorozat elemeinek tervezésénél legfontosabb tudni a látszó és a tényleges média méretet. Ebben segít a következ rész.

alusign-logo-plato

AluSign knows the way.
We want you to discover it.

A ’90-es években alapított Belga AluSign cég egyike a világ vezető moduláris információs rendszer gyártóinak. – Az extrudált alumínium profilok előállítása ISO 2000 minőségbiztosítási rendszer alapján történik. A gyártáshoz felhasznált EN AW 6060 közepesen ötvözött alumínium különösen alkalmas extrudáláshoz és magas felületi minőség eléréséhez. Az alumínium profilok 15 mikronos eloxálása megfelel a QUALANOD – EWAA/EURAS építészeti anódizálás minőségi elvárásainak.

Az alusign.hu honlap az R+C Zrt. AluSign információs táblarendszerekkel foglalkozó honlapja.
Az R+C Zrt. a Belga AluSign cég termékeinek magyarországi disztribútora.

© 2016 R+C Zrt. Minden jog fenttartva. | All Right Reserved
Ez a weboldal a Belga AluSign cégtől származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from AluSign – Belgium too